Maja Laursen Bjerg

BSV-træner om andenplads: Kulminationen på et stort stykke arbejde

BSV sikrede sig i går andenpladsen i grundspillet, da de slog REHH 18-27. BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen roser spillerne for den flotte sæson indtil videre, og han er glad for, at det store arbejde har sikret holdet to point i slutspillet.


De forsvarende mestre fra BSV gav i går sig selv et godt udgangspunkt, da de med en sejr over Ribe Esbjerg tager to point med i slutspillet. BSV førte fra start til slut, og der var aldrig tvivl om kampens udfald. Sejren og de to point vækker naturligvis stor glæde i BSV-lejren, forklarer Peter Bredsdorff-Larsen.


– Sejren i går var kulminationen på et stort og hårdt stykke arbejde. Vi er glade for, at vi har skrabet så mange point sammen siden vinter, og at vi nu står med andenpladsen. I går skulle vi have den sidste sejr for at få to point med i slutspillet. Det var en vigtig sejr, fordi den giver os en fordel i slutspillet – den giver os en rullestart, siger Peter Bredsdorff-Larsen til HBOLD.dk.


Udover den danske liga spiller BSV også Champions League, hvor de indtil videre er nået til ottendedelsfinalen. Derfor har holdet haft et tætpakket kampprogram. Alligevel har holdet haft succes i både hjem- og udland, og Peter Bredsdorff-Larsen storroser spillerne for de præstationer, de indtil nu har leveret.


– Spillerne skal give sig selv et kæmpe klap på skulderen. Det er kamp nummer 47 for os i denne sæson, og spillerne har været ekstremt stærke til at gå fra opgave til opgave. Selvom vi har haft Champions League ved siden af, har vi stadig løst opgaverne til at få en andenplads i grundspillet. Det vidner om et robust hold med en god kultur, siger han.


Stærk defensiv var igen afgørende


I kampen mod Ribe Esbjerg HH gav Bjerringbro-Silkeborg ikke hjemmeholdet en chance for at være med i kampen. Det skyldes ikke mindst BSV’s defensiv, da de formåede at holde REHH nede på bare 18 mål. Cheftræneren roser holdets forsvarsspil, men peger også på, at REHH ikke stillede op i stærkeste formation.


– Vi har spillet på et højt niveau i vores defensiv hele sæsonen. Det gjorde vi også i går, og så blev det en svær kamp for Ribe Esbjerg. Men vi skal også huske, at de sparede nogle af deres profiler. Derfor er vi klar over, at det bliver en større udfordring mod dem næste gang, og det er jo faktisk første kamp i slutspillet, fortæller træneren.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER