Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Spellerberg før slutspillet: Vi har alt at vinde

Efter et miserabelt grundspil står KIF Kolding København med nul points i deres slutspilspulje, som også tæller stærke mandskaber som GOG, Skjern og Aalborg.


Der venter derfor seks uhyggeligt svære opgaver for et skrantende KIF Kolding København-mandskaber, der kun i meget korte perioder i løbet af sæsonen har fået deres spil til at fungere.


Trods ustabile præstationer, uro i kulissen og andre forstyrrende elementer for cheftræner Carlos Ortega lykkedes det alligevel ham og hans tropper at sikre sig en slutspilsbillet, godt nok på yderste mandat.


Og netop derfor kan KIF Kolding København i højere grad end tidligere tillade sig at sænke forventningerne til deres egen formåen i det forestående slutspil.


– Vi har et eller andet sted alt at vinde. Det gælder selvfølgelig om at komme godt fra start og prøve at presse de andre ved at vinde nogle hjemmekampe. Det ser svært ud, specielt som vi har spillet. Det er ikke lige de hold, vi har fået flest point imod, fortæller Bo Spellerberg således til TV2 Sport.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER