NFH sikrede sig vital 2. plads

Nykøbing F. Håndboldklub ender på andenplads i Primo Tours ligaens grundspil, efter en sejr på 25-30 mod SK Aarhus i sidste spillerunde.

NFH kom buldrende fra kampens start. 7-12 var stillingen til gæsterne efter 21 minutters spil. Efter en måltørke i slutningen af første halvleg, endte NFH med at gå til pause foran 9-15.

I anden halvlegs begyndelse udbyggede NFH føringen til 12-20 og fra det tidspunkt var der ikke den store tvivl om, at NFH ville vinde opgøret.

Det mest interessante perspektiv var derfor om hvorvidt, at Odense ville besejre Viborg, og dermed gøre så NFH endte på andenpladsen. Odense endte med at vinde mod Viborg, og samtidig vandt NFH med 25-30, hvilket sikrede Niels Agesens tropper andenpladsen i grundspillet, som giver direkte adgang til DM-semifinalen.