Patrick Andersen

TTH bevarede 3. pladsen med sejr

Med en sejr ville TTH Holstebro være sikker på at sikre sig 3. pladsen i 888ligaens grundspil. Den mission lykkedes, da de hjemme i Gråkjær Arena vandt med 26-24.

TTH Holstebro kom bedst fra start i det vestjyske. Stillingen efter 10 minutter var 6-3 til hjemmeholdet, men Aalborg lod sig ikke hægte af og fik udlignet til 7-7, inden det lykkedes TTH at gå til pause foran 16-12.

Aalborg fik udlignet til 19-19 med et kvarters tid igen, men så fik TTH Holstebro genvundet momentum og med knap syv minutter igen lignede det en vestjysk sejr, da måltalven viste 24-20 i hjemmeholdets favør.

Et storstilet Aalborg-comeback var dog under opsejling, da tre hurtige mål i træk gjorde, at stillingen 4,5 minut igen var 24-23, men TTH Holstebro afværgede stormen og endte med at vinde 26-24.