Oliver Jørgensen

Skjern-talent om mulig andenplads: Et "drømmescenarie"

Når Skjern Håndbold i aften gæster Aarhus, så er det deres sidste kamp i dette års grundspil. Selvom 4. pladsen er i hus, er der stadig masser at spille for, for vestjyderne.


Skjern rejser onsdag aften til Aarhus for at slutte grundspillet af. Det gør de med den ro i sindet, at de er sikre på at få point med over i slutspillet. 4. pladsen er de sikre på, med både 3. og 2. pladsen er inde for rækkevidde.


Skjern ligger nr. 4 med 34 point, TTH ligger nr. 3 med 35 point og BSV ligger nr. 2 med 36 point. Det betyder at hvis resultaterne, onsdag aften, flasker sig for de grønklædte, kan de smutte forbi begge hold og stjæle 2. pladsen. Om det scenarie siger Skjerns Cornelius Kragh følgende:


– Vi kan egentlig spille forholdsvis frit. Vi har sikret os point med over i slutspillet og kan ikke risikere at miste fjerdepladsen. Det har hele tiden været målet, men vi går selvfølgelig all-in på at sikre begge point i morgen. Med lidt held fra de andre kampe, så kan vi havne på en andenplads. Det vil være et drømmescenarie, Udtaler Cornelius Kragh til Skjern Håndbolds hjemmeside.


Cornelius Kragh, der på det seneste er begyndt at få mere og mere spilletid, er også godt tilfreds med holdets nuværende form.


– Stemningen er i top. Folk har og spiller med stor selvtillid i øjeblikket. Vi har ramt en god stime siden årsskiftet og det fortsætter forhåbentlig i morgen, siger Skjern-talentet.


Alle rundens kampe spilles kl. 19.30


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER