Miklas Ravn Campbell

HIK rykker ned i 2.divisionen

HØJ tog onsdag aften hjemme imod nedrykningstruede HIK. Dette var en kamp, som HØJ vandt med 35-26.

Det så inden dagens kamp utrolig svært ud for HIK, som skulle bruge 5 point i de sidste tre kampe, hvis de skulle have en chance for at overleve i 1.divisionen. Men HIK har før præsteret godt mod HØJ, så muligheden var der bestemt.

Men selvom det skulle lykkes HIK, at hente de 5 point i de sidste kampe, så ville det ikke med sikkerhed være nok til at undgå den direkte nedrykning. Den ubekendte faktor er nemlig den protest, som Frederikshavn nedlagde efter kampen mod Odder. Hvis Frederikshavn skulle få medhold i protesten, så kunne de nemlig risikere at få to point ekstra fra den kamp, og så ville HIK ikke kunne nå dem.

HIK kæmpede bravt fra kampens start, og det var tydeligt at se, at de virkelig havde noget at kæmpe for. Ingen af de to hold formåede i 1.halvleg at få fat i forsvaret, og det var derfor en målrig halvleg, som Hellerup-drengene var foran 15-16.

Kampen for overlevelse fortsatte i 2.halvleg, og HIK var med 13 minutter tilbage foran med 22-24. Men den stilling vendte HØJ på under 10 minutter til 30-24. Det begyndte at se meget sort ud for HIK-mandskabet, som på det tidspunkt smed håndklædet i ringen.

Hjemmeholdet fortsatte med at tromle derudaf i slutningen af kampen. HØJ vandt sikkert 35-26, og de sender dermed definitivt HIK en tur i 2.divisionen.

Efter der nu ikke kan sættes tvivl ved HIKs direkte nedrykning, så har vi fundet de tre direkte nedrykkere fra 1.divisionen. Det er, foruden HIK, de to oprykkere fra Korsør-Slagelse og SUS Nyborg.