Maja Laursen Bjerg

BSV tager to point med i slutspillet efter sejr

Med en sejr på 18-27 over Ribe Esbjerg HH sikrede BSV, at de tager to point med over i slutspillet. Bjerringbro-Silkeborg stod stærkt i defensiven, og de førte kampen fra start til slut.

De forsvarende mestre fra BSV sikrede sig i dag et godt udgangspunkt til slutspillet, fordi de med sejren over REHH tager to point med over i slutspillet. BSV skulle blot have et point i aftenens kamp for at sikre sig grundspillets andenplads. Gæsterne snuppede dog begge point og en sikker sejr på 18-27.

BSV kom bedst ud af starthullerne, og Rasmus Kier bragte holdet i front 2-5. REHH kom dog bedre med, og de fik reduceret til 6-7 efter 16 minutters spil.

Gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg trak endnu en gang fra hjemmeholdet. Som så mange gange før smed Sebastian Skube bolden i kassen, og han bragte holdet foran 8-11. Frem mod pausen udbyggede gæsterne deres føring. Derfor kunne BSV gå i omklædningsrummet foran 10-14.

Fra anden halvlegs start nettede Nikolaj Øris til 10-16, og det var første gang i opgøret, at holdet kom foran med seks mål. REHH forsøgte at kæmpe sig tilbage, og de fik mindsket forspringet til fire mål efter 36 minutter.

Herfra tog BSV teten, og efter 45 minutters spil udbyggede de forsvarende mestre deres føring til 14-21 ved Jacob Lassen. Derefter kom der aldrig for alvor spænding i opgøret igen. Tværtimod fortsatte BSV deres dominans, og de kunne derfor tage fra Esbjerg med en storsejr på 18-27.

Med aftenens kampresultater er det også afgjort, hvordan de to slutspilspuljer kommer til at se ud. I den ene gruppe mødes BSV, REHH, TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold. I den anden gruppe skal grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold kæmpe mod Skjern Håndbold, GOG og KIF Kolding København.