Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

FHK har ny 2. holdstræner på plads

Fredericia Håndboldklub har til næste sæson deres 2. hold i 2. division. Til det formål har de ansat Lasse Folkmann til at stå i spidsen for holdet.


Lasse Folkmann er pt. assistenttræner for HC Odenses 2. divisionsherrer, men til sommer tager han videre til Fredericia, hvor han skal træne klubbens 2. divisionshold.


– Jeg ser Fredericia HK, som en god mulighed for at videreudvikle mig selv som træner. Jeg kan i klubben få det bedste fra begge verdener. Jeg kan stå på egne ben med et hold, der er mit, samtidig med, at jeg kan få sparring fra 1. holdet. Jeg kan også se mig selv i klubben fremadrettet. Det er sindssygt spændende, det Fredericia har gang i nu. Jeg kommer med gåpåmod og en god håndboldopdragelse, så jeg vil glæde mig til gode træningssessioner fyldt med fart, fight og udvikling, udtaler Lasse Folkmann til fredericianernes hjemmeside.


25-årige Lasse Folkmann har fået sin håndboldopdragelse i Kerteminde, men skiftede sidenhen til GOG, hvor han spillede for klubbens U16- og U18-hold, inden turen gik videre til TM Tønder som seniorspiller, hvor en skulderskade satte en stopper for hans aktive karriere.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER