Patrick Andersen

Nøglespiller forlænger med Tønder

En af TM Tønders nøglespillere, Oliver Eggert, har valgt at forlænge kontrakten med klubben.


Oliver Eggert har været en af de bærende kræfter på Tønders 888liga-hold i denne sæson, og derfor glæder klubben sig over, at samarbejdet fortsætter.


– Jeg er utrolig glad for at Oliver har valgt at forlænge sin kontrakt med TMT. Oliver har udviklet sig til en bærende spiller for TM Tønder. Trods sin forholdsvis unge alder, så har Oliver har vist kæmpe store kvaliteter i både forsvar og angreb. Og han vil med sikkerhed fortsætte sin positive udvikling. Oliver er og bliver en vigtig brik for TM Tønder, siger TMT’s sportschef, René Hamann-Boeriths, i en pressemeddelelse fra klubben.


– Jeg er super glad for at have fået muligheden for at forlænge min kontrakt her i Tønder. Det er et fedt hold med masser af unge gutter, der har det godt sammen, elsker at komme til træning for at give den gas. Hertil er det også en klub med masser af opbakning uden for banen, som vi virkeligt sætter pris på. Fanklubben er med os over alt, og støtter altid holdet selvom det til tider kan se lidt presset ud. Jeg ser frem til endnu et år i den røde trøje med masser af udvikling og forhåbentligt yderligere et år i ligaen. Sammen er vi stærke, udtaler Oliver Eggert.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER