Korsør-Slagelses nedrykkere vandt over SUS' ditto

Både Korsør-Slagelse og SUS Nyborg var forud for dagens opgør sikker på at rykke ned i 2. division. Opgøret mellem de to hold enddte med en sejr til Korsør-Slagelse på 25-27.

Fra kampens start satte gæsterne fra Korsør-Slagelse sig på opgøret og kom foran 3-8 efter 14 minutters spil. SUS Nyborg fik stille og roligt kæmpet sig tilbage i opgøret, og fik reduceret til pausestillingen 12-15.

I anden halvleg fortsatte SUS Nyborg med deres comebackforsøg. Det lykkedes at få udlignet for det østfynske hold med 11 minutter igen ved stillingen 22-22, men i slutningen af kampen var det Korsør-Slagelse, der havde teten og endte med at vinde 25-27.

Med sejren kravler Korsør-Slagelse op på 13. pladsen og er nu et point foran SUS Nyborg på sidstepladsen. Før de to sidste spillerunder er begge mandskaber dog sikrer på at rykke ned.