Miklas Ravn Campbell

Randers HH rykker ned

Sønderjyske tog i dag imod Randers, der skulle have point for at kunne overleve. Sådan gik det ikke og hjemmeholdet vandt 26-23.

Det blev et kort visit for Randers i landets bedste række. Oprykkerne har ikke formået at samle nok point sammen. Det resulterede i en trænerfyring, hvor klubben efterfølgende fik hentet ind på de andre hold.

Men Randers havde i dagens kamp virkelig kniven for struben. De havde 4 point op til Tønder, og eftersom der kun var 2 kampe tilbage i grundspillet, så skulle Randers vinde for at have muligheden for at overleve.

De skulle op imod Sønderjyske, som allerede inden kampe hverken kunne rykke ned eller komme med i slutspillet. Men derfor gik sønderjyderne stadig 100 procent efter sejren.

Vi fik en meget lige start på kampen, hvor man virkelige kunne mærke på gæsterne, at dette var en alt eller intet kamp. De to hold fulgtes ad i størstedelen af 1.halvleg.

Men da der var spillet ca.20 minutter af kampen, så begyndte værterne at presse på. De fortsatte presset og bragte sig foran 15-12. Hvilket også var pausestillingen.

I 2.halvleg kæmpede gæsterne bravt for overlevelse. De forsøgte med hvad de kunne for at hente den sønderjyske føring. Det lykkedes dog også for dem i perioder. Men de formåede aldrig at komme helt op på dem.

Sønderjyderne spillede meget disciplineret, og på trods af manglende muligheder for slutspil, så lod de sig ikke gå på af det. Da der manglede et kvarter af kampen var stillingen 21-20. Men da værterne scorede to mål i træk, så begyndte det pludselig at se svært ud for Randers, som kun kunne bruge en sejr.

I kampens døende minutter fik gæsterne en del udvisninger, som bestemt ikke gjorde tingene nemmere. Det store comeback udeblev, og Sønderjyske endte med at vinde kampen 30-26.

Kampens resultat betyder et endegyldigt farvel til Randers HH i 888 Ligaen. Oprykkerne fra sidste sæson må derfor endnu en gang en tur i den næstbedste række. Så når den kommende Randers træner, Jan Paulsen, træder til, så bliver det et hold i 1.divisionen, han skal stå for.