Miklas Ravn Campbell

GOG lever videre i Europa

Lørdag eftermiddag mødte GOG på hjemmebane Saint-Raphaël i EHF-cuppen. Gæsterne vandt kampen 28-32.

De var anden opgør mellem de hold i dag. Det første opgør vandt GOG 32-36 på udebane. Derfor kunne GOG næsten, hvis de undgik et nederlag, sikre sig 2.pladsen i puljen. Men sådan skulle det ikke gå for GOG, der mødte et meget opsat fransk mandskab.

Hjemmeholdet var klar fra start og kom hurtigt foran med 3-0. Men så vågnede franskmændene op. De lykkedes med stort set alle deres offensive aktioner. Dette fortsatte hele 1.halvleg, og St. Raphael var ved pausen foran 15-17.

I 2.halvleg var det fortsat udeholdet, som havde bedst styr på kampen, Men halvvejs i 2.halvleg begyndte GOG at røre på sig. På dette tidspunkt var kampen nemlig fuldstændig lige.

Med 6 franske scoringer i træk, så det pludselig meget svært ud for GOG, der med et 5-målsnederlag ville være ude af turneringen. Men heldigvis svarede hjemmeholdet igen, og de endte kun med at tabe med 4 mål 28-32.

I sidste spillerunde møder GOG slovenske Ribnica, som indtil videre har tabt alle deres kampe i puljen. St. Raphaël kan sikre sig 2.pladsen mod Füchse Berlin, hvis det lykkes dem at få point. Men hvis det ikke sker, og GOG vinder deres sidste kamp, så er det pludselig muligt for danskerne at gå videre.

En 2.plads vil dog ikke stensikkert betyde videre avancement i turnering. Det er nemlig kun de tre bedste 2´er, som går videre fra gruppespillet i EHF-cuppen.