Simon Jensen

FCM revancherede sig på hjemmbane

Oven på sidste uges knusende nederlag på hjemmebanen i Ikast til Nykøbing Falster, formåede FC Midtjylland denne lørdag eftermiddag at rejse sig og sende Randers HK hjem med en syngende lussing på 34-22.


Netop sidste uges nederlag mod Nykøbing Falster var midtjydernes første på hjemmebane i denne sæsons udgave af Primo Tours Ligaen.


Ottemålsnederlaget var samtidigt det første hjemmebanenederlag for FC Midtjylland i over et år – eller siden Team Esbjerg slog dem med 27-25 i starten af marts 2016.


Midtjyderne slog dog hårdt og effektivt igen, da på ny spillede på hjemmebane i Primo Tours Ligaen – og denne gang agerede Randers HK kanonføde for hunulvene.


Kronjyderne fik ikke et ben til jorden, og allerede i starten af kampen halsede de efter værterne – først 2-5 og siden 5-9 var Randers-holdet bagud.


Ved pausen viste tavlen 16-12 i FC Midtjylland-favør, men det blev kun værre for de gæstende Randers-spillere, som 2. halvleg skred frem.


Således vandt hjemmeholdet de sidste 30 minutter med 18-10 og kunne derved notere sig sæsonens tiende hjemmesejr af elleve mulige i Primo Tours Ligaen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER