Miklas Ravn Campbell

NFH fortsat med i kampen om 2.pladsen

På hjemmebanen i Nykøbing slog NFH Ringkøbing med 35-28.

De klarere favoritter fra Nykøbing kom bedst fra start i dagens kamp. Det lykkedes lige gæsterne at følge med i kampens første minutter. Men så viste hjemmeholdet forskel på top og bund.

NFH lykkedes med stort set alle deres offensive aktioner i 1.halvleg. Men det virkede samtidig som om, at de ikke fokuserede i defensiven også. De lukkede i hvert fald 15 mål ind mod nedrykningstruede Ringkøbing. Men heldigvis for NFH, så scorede de selv 18 mål i kampens første 30 minutter. Og de kunne derfor gå til pause med en føring på 3 mål.

I 2 halvleg lykkedes det gæsterne at følge bedre med. Da der manglede 20 minutter af kampen, var det kun et enkelt mål, som skilte de to hold ad.

Men mod slutningen kunne vi igen se forskellen på top og bund i Primo Tours Ligaen. NFH havde kampen fuldstændig under kontrol, og de vandt sikkert kampen med 35-28.

Det var ikke den bedste defensive kamp for mesterskabskandidaterne fra Nykøbing. Men de to point betyder stadigvæk, at de er i spil til den vigtige 2.plads.