Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Landsholdstalent skifter til Silkeborg-Voel U18

Emma Laursen skifter den kommende sæson til Silkeborg-Voel for at blive en del af et intensiveret talentprogram for U18 og overgangen til klubbens ligahold. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


Silkeborg-Voel kunne i sidste måned løfte sløret for et stærkt koncept for det kommende U18-hold, hvor et af de klare mål er at udvikle flere lokale spillere til klubbens dameligahold. Det styrkede set-up gør både Silkeborg-Voel mere attraktiv at blive i for klubbens egne talenter, ligesom det er med til at tiltrække spillere fra andre dele af landet, som ønsker at fortsætte deres udvikling i landets største håndboldklub.


En af de spillere er U17-landsholdsback Emma Laursen, der de sidste to sæsoner har spillet for SK Aarhus, først på U16 og i indeværende sæson på U18-holdet. Laursen har haft en central rolle på U18 og bærer også en god del af ansvaret for, at holdet i år kæmper med i toppen af U18 ligaen og ligner en stærk kandidat til en plads ved DM.


Emma Laursen har valgt Silkeborg-Voel for at give sin udvikling endnu et hak op, både personligt og håndboldmæssigt.


– Det set-up for U18, som Silkeborg-Voel har opstillet ved at opprioritere talentudviklingen de kommende år tiltaler mig meget. Jeg håber, vi kan opbygge et spændende og fantastisk elitemiljø for U18. På længere sigt drømmer jeg om at blive ligaspiller, og den drøm kan Silkeborg-Voel være med til at opfylde, fortæller den nyeste højre back for det U18-hold, der første gang samles på fredag til informationsmøde om det nye set-up.


I Silkeborg-Voel glæder man sig over at kunne tiltrække en spiller på Emma Laursens niveau og glæder sig til at se flere egne spillere tage skridtet fra U18 til liga i Silkeborg-Voel.


– Det er fantastisk, at vi kan præsentere så gode rammer for vores talentudvikling, at en spiller som Emma Laursen ønsker at skifte til Silkeborg-Voel. Jeg glæder mig meget til at følge hendes udvikling her i klubben og til forhåbentlig at få hende op på ligaholdet om nogle år, siger ligatræner Jakob Andreasen, der ligeledes har et stort ansvar for klubbens håndboldcollege.


Emma Laursen er netop blevet udtaget til U17-landsholdets to landskampe mod Rusland i april måned.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER