Rasmus Påskesen

Hansen: Sjovt at vinde

Igår aftes vandt Anne Mette Hansens København Håndbold med imponerende 12 mål over Viborg HK, endda i Viborgs hal. En af københavnernes store profiler i kampen, var landsholdsspilleren Anne Mette Hansen, som Hbold.dk idag har snakket med.


– Ja det var rigtig dejligt med sådan en god sejr. Jeg syntes egentlig at vi spillede en rigtig god kamp, hvor vi specielt i forsvaret fik lukket godt ned for dem. Specielt i 2. halvleg havde vi rigtig godt styr på kampen, hvor de ikke rigtig havde så meget at komme med, men vi holdt os til en rigtig god gameplan, og holdt vores aftaler, lyder det fra en glad Anne Mette Hansen.


Med sejren er København Håndbold fortsat med i spillet om 2.pladsen i grundspillet, der giver direkte adgang til dm-semifinalerne. Om det siger København-profilen.


– Det vil selvfølgelig være fedt hvis det lykkedes for os, og vi skal selvfølgelig også vinde vores sidste kamp, men der er jo også nogle andre resultater der skal gå op, som er lidt uden for vores hænder, siger Anne Mette Hansen.


I denne sæson har Anne-Mette Hansen og resten af København-holdet haft betydeligt flere sejre end i de tidligere sæsoner, om det at være København-spiller for tiden siger hun.


– Det er selvfølgeligt altid sjovere at vinde, og det er fedt at være på et hold, med så mange gode spillere, og vi har et godt sammenhold på holdet, og vi arbejder hårdt for det til hver træning, så det er fedt, at resultaterne er med os, siger den københavnske profil.


Denne sæson er også Anne Mette Hansens sidste i København Håndbold for denne omgang. Efter sæsonen skifter hun til den Ungarske storklub, og mange-dobbelte Champions-league vindere i Györ. Om betydningen af at slutte godt af i København siger hun,


– Det betyder selvfølgelig meget, nu hvor det er min sidste sæson her i klubben. Jeg har spillet sammen med nogle fantastiske holdkammerater i 3 sæsoner her, og det betyder meget, at det bliver en god sidste sæson, afsluttede Anne Mette Hansen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER