Rasmus Påskesen

København smadrede VHK

København Håndbold vandt stort mod VHK

Der var på forhånd lagt  op til et tæt top-opgør, forud for aftenens sene kamp imellem Viborg HK og København Håndbold.

Opgøret startede dog også lige. De københavnske gæster scorede kampens første mål, skarpt efterfulgt af udligning fra Viborg HK.  Holdene fortsatte med at følges ad indtil stillingen 3-3 efter 9 minutters spil, hvor efter København Håndbold begyndte at trække fra, og stille og roligt skabe et forspring.

stillingen ved pausen var 9-13 i København-favør.

Efter halvlegen fortsatte den københavnske dominans, på trods af at Viborg-spillerne kæmpede bragt.  De københavnske skytter anført af Anne Mette Hansen så ud til at lykkedes med det meste i offensiven, hvor Line Haugsted og Co. fra Viborg, havde svært ved at score på chancerne.

2.halvleg havde dog også den trælse begivenhed, at Louise Svalastog blev ramt i hovedet af en bold, og desværre ikke kom på banen igen.

kampen endte med imponerende 17-29 til København Håndbold.