Rasmus Påskesen

Heine: Vigtig kamp for begge hold

Allan Heine kommer med sine forventninger til aftenens kamp mod København Håndbold


I aften går det løs i Primo Tours Ligaen. Det sker når Viborg HK tager imod København Håndbold. Viborg HK kan med en sejr, sikre sig 2. pladsen i grundspillet, og dermed direkte adgang til semifinalerne. Hvis det der imod er København Håndbold der vinder, vil både København Håndbold og NFH, stadig have mulighed for at nå den eftertragtede 2.plads.


Op til kampen har Hbold.dk talt med Viborgs cheftræner Allan Heine, og om hans forventninger til kampen siger han.


– Det er jo en vigtig kamp for begge hold, så jeg forventer at det bliver en kamp imellem 2 hold, som vil gøre alt hvad de kan for at vinde, så jeg tror at det også bliver en spændende og intens kamp imellem 2 gode håndboldhold, indleder Allan Hein.


Viborg HK kan som nævnt sikre sig 2 pladsen med en sejr. Om det siger Allan Heine.


– Jamen det vil betyde rigtig meget for os, og det er noget vi vil kæmpe rigtig hårdt for. Jeg har fornøjelsen af at træne en flok super seje piger her, der hele tiden arbejder sten hårdt, og som hver gang at vi har mødt modvind, har været med til at finde løsninger, så det vil betyde rigtig meget, siger Allan Heine.


I forhold til hvad der skal til for at slå København Håndbold siger han.


– Med fare for at gentage mig selv, så træner jeg jo nogle super seje piger her, der arbejder sten hårdt. Så det handler om at vores forsvar skal være bund solidt, og vores aftaler skal holdes. Vi skal rykke tættere sammen i bussen, og kæmpe alt hvad vi kan for at vinde, siger Allan Heine.


kampen starter 20:30 i Viborg Stadionhal.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER