Flensburg afværgede truende nederlag i mesterskabskampen

Flensburg-Handewitt var nede med tre mål i slutfasen, men fik alligevel hentet 26-26 på udebane mod SC Magdeburg.

Magdeburg med danskerne Michael Damgarad, Mads Christiansen og Jannick Green har allerede drillet flere tophold i denne sæson og onsdagens opgør mod Flensburg, var der også stor modstand til de nordtyske gæster.

Midtvejs i første halvleg var Magdeburg foran 11-8 og den føring bevarede de 25 minutter inde i opgøret, hvor Magdeburg var i front med 13-10, men tre Flensburg-scoringer i træk var med til at gøre, at pausestillingen var 14-14.

I andenhalvleg kom Flensburg foran med 19-21 med 17 minutter tilbage af opgøret, men Magdeburg genvandt momentum og kom på 25-22 med ti minutter igen, og det lignede, at østtyskerne ville vinde over endnu et tophold.

Flensburg lykkedes dog at komme tilbage i kampen, som endte uafgjort 26-26, som betyder, at nordtyskerne har fire point ned til Kiel som er på samme antal kampe. Nok så vigtigt, har Flensburg fem point ned til Rhein-Neckar Löwen på tredjepladsen, hvor Löwen har spillet to kampe færre.