Oliver Jørgensen

Westerholm før brag: Det bliver næppe kønt

Onsdag aften danner Skjern Bank Arena rammerne om det vel nok største lokalderby vi kan præstere herhjemme. Det sker når hjemmeholdet Skjern tager imod lokalrivalerne fra TTH Holstebro.


Det bliver af flere kaldt “hadets kamp” og kan vel sagtens beskrives, som værende det største lokalderby i Danmark. Skjern og TTH Holstebro har i mange af duelleret om håneretten i det vestjyske og opgøret er i løbet af de sidste par år blevet tættere og tættere.


Der er foruden æren og håneretten, vigtige slutspilspoint på spil, når aftenens kamp bliver fløjtet i gang. I TTH har sæsonen gået over al forventning, men mere vil have mere og nu går man efter at ende så højt i grundspillet som muligt.


– Selvfølgelig vil vi hellere have to end et point med over i slutspillet, og selvfølgelig vil vi helst have en af de to øverste pladser, der giver en hjemmebanefordel senere hen. Men det vigtigste for os var at komme i slutspillet, og det mål har vi opnået ganske sikkert. Så må vi se, hvor mange point vi får med over, siger Patrick Westerholm, til TTH Holstebros hjemmeside.


Der vil med sikkerhed blive gået hårdt til den og det bliver næppe flot og poleret håndbold vi får at se i aftenens kamp.


– Skjern har gennem et godt stykke tid leveret på et højt og stabilt niveau, og det bliver dejligt at måle sig med dem, så vi får en pejling på, hvor vi står, siger han og fortsætter:


– Skjern spiller meget fysisk, og det passer os godt. Jeg har en mistanke om, at aftenens kamp ikke nødvendigvis bliver specielt køn – til gengæld vil der være masser af fight og “gnister”.


Skjern har desuden meldt ud, at der er fuldstændig udsolgt til aftenens kamp og man regner med at slå tilskuertallet for sidst de to hold mødtes i Skjern. Her dukkede 3110 tilskuere op, så der kommer helt sikkert til at være knald på, på lægterne også.


Kampen spilles kl. 18.30 og kan ses på TV2 SPORT.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER