Miklas Ravn Campbell

TMS smider point i lokalopgør

TMS Ringsted tog på hjemmebane imod HØJ. Der var spænding til det sidste, og kampen endte 30-30.

Der var onsdag aften lokalopgør i herrernes 1.division. Det var TMS Ringsted, der hjemme i Ringsted skulle forsøge at sikre sig 3.pladsen og muligheden for oprykning til 888 Ligaen.

Kampen startede meget jævnbyrdigt. Ingen af de to hold formåede komme foran med mere end et to mål. Sådan fortsætte det hele 1.halvleg, hvor det dog lykkedes hjemmeholdet at gå til pause foran 15-13.

2.halvleg startede som den forrige. Det var igen en meget lige kamp. Men i stedet for TMS, så var det HØJs tur til at komme i førersædet.

Kampen stod 26-26 da manglede lidt over 10 minutter af kampen. Men så var det overraskende gæsterne fra HØJ, der mod slutningen af kampen havde kampen under kontrol. De var med lidt over 5 minutter tilbage af kampen for med 3 mål, hvilket var første gang, at målforskellen var så stor.

Det fik TMS til at presse yderligere på. Hjemmeholdet fik hentet gæsterne, og det endte faktisk med at være værterne, der til sidst selv havde muligheden for at svinde kampen, og derved svære sikre på minimum 3.pladsen, og derved være sikre på en af de eftertragtede playoffpladser.

Kampen endte 30-30. Dette betyder, at TMS Ringsted stadigvæk mangler et enkelt point, før at de TSØ ikke kan nå dem længere.