Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Sommer: Vi skal have forsvaret på ret køl igen

Da Mors-Thy senest var i aktion i 888 Ligaen blev det til et smerteligt 27-35-nederlag mod TTH Holstebro. Kampen forinden indkasserede nordvestjyderne også 35 scoringer, så der skal igen styr på forsvaret, hvis Mors-Thy skal gøre sig forhåbninger om en sejr i aftenens kamp mod Århus Håndbold.


Mors-Thy har overordnet set over hele sæsonen været én af de helt store positive overraskelser i 888 Ligaen, hvor den aktuelle placering på en slutspilsberettiget ottendeplads ligger langt fra, hvad mange eksperter havde spået dem til ved sæsonstart i september.


I aften kan Jan Paulsens tropper så endegyldigt manifestere deres plads i slutspillet, hvis de besejrer Århus Håndbold på den larmende hjemmebane, Bette Balkan.


– Det bliver megasjovt at spille sådan en kamp, hvor der virkelig er noget på spil, og det glæder vi og naturligvis til. Vi håber på, at der kommer en masse folk i hallen, og at de går amok, fortæller Mors-Thys Nicolai Sommer begejstret til klubbens hjemmeside.


Den nordvestjyske defensiv har på det seneste, som beskrevet ovenfor, ikke leveret på samme høje niveau som tidligere i sæsonen. Faktisk rangerer Jan Paulsens mandskab som det hold med den fjerdebedste defensiv i 888 Ligaen.


– Vi skal have vores forsvar på ret køl igen, og så skal vi se om vi kan spille ligeså godt angrebsspil, som vi gjorde i anden halvleg mod TTH Holstebro, hvor der var virkelig fine takter. I den her sæson har vi været gode når det gælder, og det håber vi selvfølgelig på at vi kan fortsætte med mod Århus Håndbold, udtaler bagspilleren afsluttende.


Braget mellem Mors-Thy Håndbold og Århus Håndbold fløjtes i gang klokken 18:30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER