Oliver Jørgensen

Skjern vinder slaget om Vestjylland

Onsdag aften mødtes Skjern og TTH Holstebro i Skjern Bank Arena. I en tæt og taktisk affære, var det de grønblusede fra Skjern, der til sidst kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Hjemmeholdet startede som lyn og torden og kom foran 4-0. 5.14 skulle der gå, før Magnus Bramming kunne sætte TTH’s første mål på tavlen.

Herfra kom blev det en enorm fysisk affære, hvor hjemmeholdet hele tiden var et skridt foran. De kunne også gå til pause foran 14-11.

Skjern startede også 2. halvleg bedst og kom foran 17-11. Men så startede det helt store taktiske spil. TTH begyndte at spille 7-imod-6, hvilket der fik gang i deres angrebsspil. Samtidig holdte Skjern en scoringspause på over 8 minutter. Pludselig var stillingen 19-19.

Ole Nørgaard ville dog ikke stå tilbage for de taktiske træk fra bænken. Han satte også sit mandskab i gang med 7-imod-6, som Skjern har benyttet sig så meget af, i løbet af sæsonen.

Skjerns helt store profiler, spillede sig op til sidst. Myrhol, Søndergaard og Ivanisevic tog ansvar og Skjern slog et lille hul imod afslutningen.

Det endte med en Skjern-sejr på 27-22.

Med sejren er der nu kun 1 point imellem Skjern og TTH på henholdsvis 4. og 3. pladsen. Begge hold mangler 1 kamp i grundspillet.