Simon Jensen

Overbelastet Kiel-stjerne formentligt ude i flere måneder

Grundet et overbelastet knæ må THW Kiels store stjerne, Domagoj Duvnjak, regne med en længere pause væk fra håndboldbanen.


Overbelastningen af den ene knæskal startede tilbage under VM-slutrunden i Frankrig i januar, hvor Duvnjak var af sted med det kroatiske landshold.


Siden har et sammenpresset program i både Bundesligaen og Champions League-turneringen betydet, at den kroatiske bagspiller har haft et minimum af pauser og langt fra optimale muligheder for at restituere ordentligt.


Overbelastningen af kroatens knæ kan i givet fald, at det måtte kræve en operation, koste ham en pause på seks til ni måneder – det beretter Kieler Nachrichten ifølge TV2 Sport.


Denne lange, hårde belastning af Domagoj Duvnjak kan selvsagt komme til at koste THW Kiel dyrt, idet de netop i disse uger træder ind i de afgørende faser af både Bundesligaen og Champions League. Lige så kan Duvnjaks skade komme til at blive dyr for det kroatiske landshold, der om blot ti måneder skal afholde EM for herrer.


Allerede i aften spiller den mangedobbelte tyske mesterklub nemlig den første af to Champions League-1/8-finaler mod ligarivalerne fra Rhein-Neckar Löwen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER