Patrick Andersen

Mors-Thy lukkede slutspilskabalen

Mors-Thy Håndbold har lukket slutspilskabalen, da det nu står fast, hvem de otte hold i det fine selskab er. Det sker, efter Mors-Thy vandt 25-21 mod Århus Håndbold.

Med en sejr ville Mors-Thy sende både sig selv og KIF Kolding København i slutspillet, mens en Århus-sejr ville åbne det hele fuldstændigt op.

Mors-Thy kom forrygende fra start. 8-2 var stillingen efter 11 minutters spil og Mors-Thys optur fortsatte, da seks minutter senere kom foran 12-3.

Ved pausen var Mors-Thy fortsat i front med ni mål, da stillingen var 15-6 i hjemmeholdets favør. Den føring holdte de fast i, da der resterede et kvarter af kampen, hvor hjemmeholdet fra Bette Balkan var foran med 21-12.

Hen mod slutningen af opgøret lykkedes det Århus at formindske Mors-Thys forspring, men der blev aldrig tvivl om kampens udfald, der blev en Mors-Thy-sejr på 25-21.