Simon Jensen

Forsvarsgeneral forlænger i Randers HH

Randers HH kæmper med næb og kløer for at bevare sin status som ligamandskab ind i næste sæson også. I øjeblikket hænger ligadeltagelsen i sæsonen 2017/18 i en tynd tråd, men alligevel har én af klubbens profiler forlænget sin kontrakt i den kronjyske klub.


Randers HH har haft en relativt hård tilværelse som ligamandskab i denne sæson. Det er kun blevet til ni points og en nuværende placering som sidst i tabellen virker heller ikke opmuntrende for oprykkerklubben.


Alligevel har flere Randers-spillere afleveret et positivt indtryk i klubbens første sæson i det fineste, danske håndboldselskab – heriblandt Rasmus Mølgaard, der er manden, der har valgt at forlænge sin kontrakt med Randers HH.


Statussen som ligahold er dog ikke noget, som har haft afgørende indflydelse på Mølgaards beslutning om at blive hos den klub, han har været i siden 2014.


– Efter tre et halvt år er man jo lidt en klubmand. Jeg føler mig værdsat, jeg er glad for den tillid jeg får her og jeg føler også jeg skal give noget tilbage til klubben, fortæller stregspilleren til klubbens hjemmeside.


– Om det er Liga eller 1. division har egentlig ikke været tungen på vægtskålen. Det er mere hele projektet og jeg synes også det bliver spændende med Jan (Paulsen, red.) som træner, fortsætter han.


Rasmus Mølgaard har i denne sæson scoret 31 gange på imponerende 39 forsøg. Det kvalificerer ham til en udnyttelsesprocent på flotte 79.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER