Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

BSV-streg før GOG-kamp: Vi har revanche til gode

Når de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg tager imod GOG i aften i 888 Ligaen, er det netop det midtjyske hjemmehold, der har revanche til gode mod deres fynske gæster.


I det omvendte opgør i Gudme sejrede Jakob Larsens tropper nemlig med 33-30 i, hvad der altså endte med at blive et meget målrigt opgør – ikke usædvanligt for fynboerne, der aktuelt er det tredjemest scorende mandskab i ligaen.


Én af årsagerne hertil er GOGs ekstremt farlige og effektive kontrafase, som kan løbe selv de stærkeste trupper baglæns ud af hallen. Det er også en fare, som BSV-spillerne er meget opmærksomme på inden det indbyrdes opgør.


– Vi skal jo revanche det nederlag, vi fik i GOG tidligere på sæsonen. Vi kommer til at møde et GOG-hold, som vil stå defensivt i et 6-0-forsvar, og så vil de løbe på alt. Det vil løbe og løbe og løbe. Selv på det, man ikke normalt tænker er en kontramulighed, vil de løbe på, fortæller BSV-stregen Rasmus Jensen til klubbens hjemmeside.


– Vores angrebsspil skal være struktureret, så vi giver os selv de bedste muligheder for at nå hjem. Vi skal styre kampen, så vi ikke kun skal løbe. Nede i forsvaret skal vi have bedre styr på Niclas Kirkeløkke, som spillede en for god kamp sidst, og så skal vi have styr på Henrik Jakobsen på stregen, som er meget fysisk stærk, fortsætter han.


Begge hold er inden aftenens duel klar til slutspillet, men spiller stadig for vigtige points at tage med over i de forestående slutspilspuljer. BSV kan stadig nå andenpladsen og de to points, den giver med videre, mens GOG stadig er inden for rækkevidde af fjerdepladsen og dens ene medfølgende point.


Den jysk-fynske håndboldduel fløjtes i gang klokken 18:30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER