Miklas Ravn Campbell

BSV besejrer formstærke GOG

GOG fik her til aften ødelagt deres sejrstime, da de tabte 28-25 til BSV.

Tirsdag aften mødtes to formstærke hold, da Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane tog imod GOG. Hjemmeholdet havde inden kampen vundet deres seneste 3 kampe, og gæster fra GOG var oppe på 5 sejre i træk.

Hjemmeholdet kom bedst fra start i dagens opgør. Men det var ikke nok til at ryste GOG, som hurtigt svarede igen og gjorde kampen fuldstændig lige.

Da de var nået halvvejs i 1.halvleg, begyndte de danske mestre at trække fra GOG, som havde store problemer med de to BSV-backs Nikolaj Markussen og Nikolaj Øris, der scorede og assisterede lidt efter behag. De havde i hvert fald stor andel i pausestillingen, som lød på 16-13 til hjemmeholdet.

I 2.halvleg fortsatte BSV-dominansen. De havde styr på kampen og lod ikke GOG komme tilbage. Selvom GOGs Gøran Søgaard Johannesen gjorde hvad han kunne for at få sit hold tilbage i kampen, så svarede BSV igen hver gang.

Da der resterede 10 minutter af kampen, var stillingen 26-20. Her regnede man ikke med noget comeback fra GOG. Måske det var derfor, at GOG scorede 3 mål i træk, og faktisk havde mulighed for at komme tilbage i kampen.

Men igen svarede BSV igen. De lod ikke gæsterne komme tættere på end de 3 mål. Derfor var hjemmeholdet foran 28-25, da kampen blev fløjtet af.

De to point til BSV betyder nu, at de er sikre på at få point med over i slutspillet.