Ribe-Esbjerg henter prominent stregspiller

888 Ligaen
diverse_maal

Fra næste sæson opruster ligaklubben Ribe-Esbjerg kraftigt på deres stregposition, når det vestjyske mandskab får tilknytning af den nuværende Montpellier-stregspiller, Miha Zvizej.

Indhentningen af den slovenske stregspiller kommer som endnu et led i rækken af tilgange, som har sikret Ribe-Esbjerg en konstant og positiv fremgang i det danske håndboldlandskab over de seneste sæsoner.

Den 29-årige slovener har tidligere spillet for Bjerringbro-Silkeborg, som han tørnede ud for i to sæsoner i årene 2010 til 2012.

I Ribe-Esbjerg er man oven ud begejstrede for signeringen af den stærke stregspiller, som har styrker i både defensiven og offensiven.

– Han er en spændende og dygtig stregspiller, der har spillet på topplan i flere år, og han vil indgå i et triumvirat med Søren Tau og Jonas Tidemand. Vi skal lægge på og blive bedre, og her er det helt naturligt at udvikle stregspilspositionen, der er så ekstrem vigtig, med en klassespiller som Miha, fortæller Sune Agerschou, der er formand for eliteudvalget i klubben.

Miha Zvizej har spillet i alt 102 landskampe for det slovenske landshold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu