Patrick Andersen

Otterup tæt på at klare frisag efter ny sejr

Otterup vandt 27-19 mod Fredericia Håndboldklub mandag aften, og er nu tæt på at klare frisag i herrernes 1. division.

Otterup startede forrygende ud. Det nordfynske holds offensive forsvar drillede de fredericanske gæster, som kom bagud 5-1 efter otte minutters spil.

FHK fik reduceret til 7-5 og 8-6, men så trak Otterup yderligere fra igen og endte med at gå til pause foran 12-8.

I anden halvlegs start forsgøte FHK ihærdigt at få hentet Otterups forspring ind, men tættere på end 15-12 kom de ikke og i stedet gav en scoringspause på over seks minutter Otterup en føring på 20-14, som blev udbygget til 24-15 me fem minutter igen.

Det hele endte med en Otterup-sejr på 27-19, som betyder, at fynboerne med én sejr i de sidste tre opgør sender Odder i kvalifikationskampe om overlevelse.