Winkler om skæbnekamp: Vi skal vinde mod Århus

888 Ligaen
Strandgaard_winkler

Når HCM i eftermiddag tørner sammen med Århus Håndbold, skal midtjyderne vinde, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en slutspilsplads. Sådan lyder meldingen fra HCM-målmand Tim Winkler, der tror på sejr i Århus.

Med tre runder tilbage i 888ligaen er kampen om slutspilspladserne for alvor sat i gang. HC Midtjylland befinder sig lige nu uden for top otte, men de har kun to point op til KIF Kolding København på ottendepladsen. Derfor jagter midtjyderne den vigtige ottendeplads, og de kigger fremad i tabellen fremfor bagud.

– Vi har fokus på, om vi ikke nå KIF Kolding København – og hvis vi skal det, skal vi slå Århus. Men vi ved, at det er et svært sted at spille. De er og har altid været gode på hjemmebane, og der plejer at være mange tilskuere, siger HC Midtjylland-profilen Tim Winkler til HBOLD.dk.

I de seneste otte kampe i 888ligaen har HCM forladt banen uden point, og i den sidste kamp mod TTH Holstebro tabte HCM klart med cifrene 24-33. Holdet skal da også rette nogle ting til fra kampen mod TTH Holstebro, hvis de skal trække det lange strå i Århus, mener Tim Winkler.

– Vi skal i hvert fald holde dem fra kontramål, så vi skal spille mere koncentreret angrebsspil, end vi gjorde mod TTH Holstebro. I forhold til den kamp skal vi også have frasorteret tekniske fejl. Hvis vi gør det, tror jeg på, vi har en chance for at vinde i Århus, for det betyder også, at de ikke kan løbe med os, forklarer målmanden.

Begge hold har meget på spil

Også Århus Håndbold har meget på spil i dagens kamp. Med 19 point er de kun ét point bagved HCM, og de har derfor mulighed for at kæmpe sig ind i kampen om slutspilpladserne. Kampen har altså afgørende betydning for begge mandskaber.

– Det bliver en kamp med meget tjubang-håndbold, hvor begge hold lader nerverne ligge i omklædningsrummet og så fuld fart fremad, tror jeg. Det er ved at være sidste chance for at nå slutspillet, men vi vil forsøge at lade nervøsiteten blive i omklædningsrummet, siger Tim Winkler.

Tim Winkler og holdkammeraterne krydser klinger med Århus Håndbold klokken 15.00 i eftermiddag.

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu