Simon Jensen

Odder før Nordsjælland-kamp: Vi kan kun overraske

Et af sidste sæsons bedst spillende mandskaber, Odder Håndbold, sikrede sig først en top 3-placering, spillede siden kvalifikationskampe om en ligaplads og var dernæst blot få scoringer fra netop en plads i 888 Ligaen. I denne sæson har det imidlertid været en skuffende omgang for det østjyske hold.


Således befinder Odder Håndbold sig i den nederste halvdel af tabellen og er langt fra de sjove placeringer i toppen af rækken. I stedet slås Odder-træner Mads Brandts tropper med at holde sig fri af de nervepirrende kvalifikationskampe mod et hold fra 2. division.


– Det begynder derfor at snerpe til, hvis vi skal undgå de kedelige kampe om at blive i 1. division. Vi ved alle, at der er masser af potentiale i holdet. Topniveauet er højt. Men udsvingene har desværre også været enorme, lyder det på Odder Håndbolds hjemmeside.


I eftermiddagens opgør mod førerholdet og liganedrykkerne fra Nordsjælland Håndbold står Odder over for en stor og svær opgave – og hvis hjemmeholdet skal kunne løse den med et tilfredsstillende resultat, kræver det, at holdet tager nogle af takterne med fra sidste weekends opgør mod Fredericia.


– Selv om det blev til et nederlag i Fredericia i sidste weekend, viste holdet gennem store dele af kampen rigtig gode takter i defensiven – ikke mindst ført an af en stærkt spillende Neupart i målet, berettes der på hjemmesiden.


– Kan vi holde det niveau igen i dag også samtidig være lidt skarpere i afslutningerne, har vi en reel chance i dag. Men det kræver, at alt skal gå op i en højere enhed, lyder den afsluttende bemærkning.


Odder Håndbolds kamp om vigtige points i bundstriden går i gang klokken 15:30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER