Nyborg-assistent trods nederlag: Vi spillede som mænd

1. division - Herrer
sus_nyborg

SUS Nyborg har i de seneste mange kampe ikke kunnet notere sig en sejr på kontoen i herrernes 1. division, og en direkte nedrykning til 2. division rykker tættere på, for hver runde der går.

Således har SUS Nyborg ikke vundet siden slutningen af november, hvor Lemvig-Thyborøn blev nedlagt på Fyn. Ellers har de efterfølgende tretten kampe – inklusiv gårsdagens – budt på sølle to points.

Denne pointhøst har konsolideret SUS Nyborg i bunden af 1. division – og mission ’overlevelse’ bliver sværere og sværere at opnå for fynboerne, jo tættere på sæsonafslutningen holdet bevæger sig.

I gårsdagens opgør mod førnævnte Lemvig-Thyborøn kunne den vikarierende cheftræner – assistenttræner Kasper Andersen – dog se fine og opløftende tendenser i forhold til holdets seneste kamp på hjemmebane mod HØJ.

– Modsat kampen mod HØJ, hvor vi slog op i banen i slutningen af første halvleg, var vi i dag mænd, der gav hinanden et klap på skulderen. Vi havde få simple aftaler, som vi overholdt fint bortset fra en kort periode efter pausen, hvor vi var bagud 14-12, fortæller Kasper Andersen til fyens.dk.

Det resterende kampprogram for SUS Nyborg byder på to hjemmekamp mod henholdsvis Korsør/Slagelse og Otterup samt en udekamp i Odder.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu