Lemvig præsenter to nye spillere og to kontraktforlængelser

1. division - Herrer
Foto: Joan Barløse

Foto: Joan Barløse

Lemvig-Thyborøns mandskab i herrernes 1. division mister efter denne sæson begge deres keepere til ligaklubber. Derfor har vestjyderne hentet forstærkning fra én af konkurrenter i divisionen, ligesom man har hentet yderligere forstærkning i Ribe-Esbjerg.

Således har man i Lemvig-lejren sikret sig Skive fH-keeperen Jesper Sørensen, der herved vil have nået at spille tre sæsoner i Skive-trøjen inden sit skifte vestpå. Han har underskrevet en et-årig aftale med klubben.

Den nuværende keeperduo, Ronnie Nicolaisen og Simon Gade, drager efter sæsonen mod hver sin ligatilværelse i henholdsvis Mors-Thy og TTH Holstebro.

Yderligere har Lemvig-Thyborøn været på rov hos ligaklubben Ribe-Esbjerg, hvorfra man har hentet playmakeren Mark Nikolajsen. Han har underskrevet en kontrakt gældende for to sæsoner.

– Mark er født og opvokset i Esbjerg, men nu forlader han altså barndomsklubben i håb om, at han kan få noget mere spilletid.  LTH glæder sig til og tage imod Mark, og vi glæder os også til at se ham banke mål ind i den røde trøje, lyder det i en pressemeddelelse fra Lemvig-Thyborøn.

Herudover har den vestjyske divisionsklub underskrevet kontraktforlængelser med to af klubbens allerede etablerede spillere – den ene en 29-årig stregspiller, anden en 20-årig bagspiller.

Således har 29-årige Torben Sørensen forlænget sin aftale med yderligere to år, mens 20-årige Mads Thymann har forlænget sin kontrakt – der i forvejen løb til 2018 – med yderligere én sæson.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu