KIF tæt på slutspillet efter sejr mod bundprop

KIF Kolding København spillede sig tættere på slutspillet i 888ligaen, da de søndag aften vandt 17-23 mod Randers HH.

Randers kom foran 2-0 og 3-1, men KIF Kolding København fik hurtigt kæmpet sig tilbage i kampen, hvorefter der fulgte en periode, hvor det ikke lykkedes KIF at hægte kronjyderne af.

Randers hang på til stillingen 10-11, men to KIF-scoringer i træk dannede grobund for, at gæsterne gik til pause foran 10-15.

I anden halvleg fik Randers reduceret til 16-19 med 16 minutter igen, men tættere på kom de ikke og i stede endte de med at tabe opgøret 17-23.

Dermed er KIF Kolding København nu på sjettepladsen i 888ligaen qua, at de er bedre indbyrdes end Ribe-Esbjerg. Randers er fortsat på sidstepladsen med to point op til Tønder på 13. pladsen.