Ivanisevic efter pointtab i Aalborg: Umuligt at være glad

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Der var lørdag indbudt til storslået topopgør i 888 Ligaen, da Aalborg Håndbold agerede værter for en duel mod Skjern Håndbold. Gæsterne viste sig særligt i slutningen af kampen stærkest, men måtte alligevel tage til takke med et enkelt point.  

På trods af Aalborg Håndbolds status som 888 Ligaens førerhold var det alligevel det gæstende mandskab fra Vestjylland, der mod afslutningen af topopgøret lignede en sikker vinder.

Således førte Skjern Håndbold med 25-22 med ganske få minutter tilbage på haluret – men en stærk slutspurt af Aalborg-holdet sikrede dem et enkelt point via slutresultatet 26-26. Det var Skjern-fænomenet Tibor Ivanisevic efterfølgende ikke tilfreds – så langt fra endda.

– Jeg kan umuligt være glad. Uanset hvor godt det så end er gået i målet. Vi havde sejren i baglommen og smed det væk. Det er frustrerende lige nu – specielt fordi vi kom så godt igen, viste god moral og kæmpede hårdt på en svær udebane. Den er svær at sluge, fortæller Skjern-keeperen til klubbens hjemmeside.

Med det ene point fra lørdagens kamp rykkede Skjern Håndbold op på tredjepladsen i tabellen – den kan vestjyderne dog miste igen, hvis Bjerringbro-Silkeborg får point mod TM Tønder senere denne søndag.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu