BSVs Klitgaard: Vi skal dække op for Tønders stregspil

888 Ligaen
Foto: Peter Leth

Foto: Peter Leth

Når de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg tager på besøg i Tønder denne søndag eftermiddag bliver det for gæsternes vedkommende med et særligt fokus på sønderjydernes stregspillere, når de skal forsøge at besejre oprykkerne.

Det er et klassisk opgør mellem top og bund, når 888 Ligaens aktuelle fjerdeplads, Bjerringbro-Silkeborg, samt tabellens nuværende trettendeplads, TM Tønder, tørner sammen på sidstnævntes hjemmebane.

For gæsterne, der kommer ind til opgøret med en nyerhvervet billet til Champions League-1/8-finalerne samt en frisk sejr mod Århus fra midtugen, handler det i kampen om at arrangere sit forsvar, således at Tønders stregspillere får så lidt indflydelse på spillet som muligt. Det afslører BSV-fløjen Kristian Klitgaard – der i øvrigt i næste sæson skal spille i den røde Tønder-trøje igen.

– Vi skal dække op for deres stregspil og stå godt i forsvaret og løbe lidt med dem. Så tror jeg nok, at det skal lykkes. Hvis vi holder os til vores koncept, så slår vi Tønder, fortæller Kristian Klitgaard til klubbens hjemmeside.

Jeg ser mulighederne som gode. Vi skal kunne slå et hold som Tønder. Vi ligger helt i top, og de ligger helt i bund. Dermed ikke sagt, at det bliver let. Hvis der først bliver fuldt hus, bliver det et svært set at spille, og der skal nok blive god stemning, når det er de danske mestre, der kommer på besøg, fortsætter han.

Kampen mellem TM Tønder og Bjerringbro-Silkeborg fløjtes i gang klokken 15:00.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu