Simon Jensen

TTH henter anden storsejr på fire dage

TTH Holstebros herreligamandskab er i øjeblikket i gang med en slutspurt i forhold til at sikre sig den bedst mulige placering i 888 Ligaens grundspil. Lørdag eftermiddag hentede vestjyderne en storsejr på 35-27 mod Mors-Thy.


Når slutspillet går i gang i løbet af april vil top 2-holdene i grundspillet kunne medtage to points til slutspilspuljerne – mens nummer tre og fire hver kan tage et enkelt point med over.


En sådan placering i top 2 indtog TTH Holstebro før eftermiddagens duel mod lige så slutspilsaktuelle Mors-Thy Håndbold. Og placeringen som nummer to – efter førerholdet fra Aalborg Håndbold – konsoliderede vestjyderne med en hjemmesejr på otte mål.


Allerede indledningsvist satte TTH Holstebro sig tungt på opgøret, idet de efter 15 minutter var i front med 10-3 – og da begge mandskaber i halvlegens sidste halvdel lavede seks mål hver, kunne TTH gå til pause foran med 16-9.


I 2. halvleg halede Mors-Thy langsomt ind på værternes forspring og bragte det i en kort overgang ned på både fem og fire mål – men tættere på kom gæsterne heller ikke, og så kunne TTH Holstebro afslutningsvis notere sig en ottemålssejr, 35-27.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER