Nyborg misser sejr for 13. gang i træk

1. division - Herrer
sus_nyborg

SUS Nyborg oplevede i starten af sæsonen i herrernes 1. division at hente respektable fire points i de første fem kampe. Siden er det dog kun gået ned af bakke for fynboerne, der denne lørdag eftermiddag gik glip af to points for 13. kamp i streg.

Positionen i bunden af tabellens af landets næstbedste række har efterhånden hæftet sig til SUS Nyborg i flere måneder – og den direkte nedrykning tilbage i 2. division rykker nærmere og tættere på.

Derfor var SUS Nyborg før eftermiddagens opgør mod Lemvig den første af fire kampe, hvor fynboerne skulle forsøge at hente så mange points til bundstriden som overhovedet muligt – men det mislykkedes for SUS, der ellers fulgte med til pausen.

Her var gæsterne bagud med 12-14 efter en halvleg, hvor bundholdet ellers havde været i front med 7-5 undervejs. I 2. halvlegs midte rykkede Lemvig dog imidlertid afgørende fra deres banemænd – og det kunne SUS Nyborg ikke komme med et tilbagesvar på.

Fra 17-16 rykkede det vestjyske hjemmehold til 21-17 og siden til 27-21 – og så var det blot en formsag for Lemvig at køre en sikker 30-24-sejr i hus.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu