HCM vil tilbage til spillet før jul

888 Ligaen
Foto: HC Midtjylland

Foto: HC Midtjylland

HC Midtjylland skal spille, som de gjorde før jul, hvis det skal blive til sejr mod Århus Håndbold og i sidste ende en slutspilsplads. Sådan lyder det fra HCM-målmand Tim Winkler, der vil have gang i kontrafasen og bedre forsvarsspil.

8 kampe eller tre måneder skal vi tilbage, siden HC Midtjylland senest vandt en kamp i 888ligaen. Det var nærmere bestemt d. 14. december, hvor de besejrede Randers HH.

Nu kæmper midtjyderne for at blive en del af top otte i grundspillet, så de kommer med i slutspillet. Det kræver, at HCM vender tilbage til det spil, de leverede i første halvdel af sæsonen, mener HCM-profil Tim Winkler.

– Det handler om at komme tilbage til vores eget spil. Efter jul har der desværre været en del dårligere ting end gode, så vi er gået tilbage før jul og har kigget på, hvad vi gjorde godt dengang. Vi skal tilbage til at stå godt i forsvaret, og så skal vi løbe en masse kontra. Det fik vi stort udbytte af før jul, siger Tim Winkler til HBOLD.dk.

Efter 15 runder havde midtjyderne hentet 20 point, men efter 23 kampe er de stadig noteret for 20 point. HCM har altså oplevet en stor nedtur resultatmæssigt i de seneste måneder i 888ligaen, men de kan også tage positive ting med fra nogle af kampene, mener Tim Winkler.

– Når vi kommer bagud med syv-otte mål, har det været svært at komme tilbage, og så har vi det lidt med at knække. Hvis vi ser bort fra kampen mod TTH Holstebro, kan vi tage mange gode ting med, synes jeg. Der var fx mange fine ting imod Skjern, men det er ikke et nemt sted at vende kampen. Jeg tror på point imod Århus, hvis vi kan komme ind i den rytme, som vi var i imod Skjern, siger han.

I morgen har HC Midtjylland mulighed for at vende skuden, når de står over for Århus Håndbold. Kampen bliver spillet klokken 15.00 i Ceres Arena.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu