Miklas Ravn Campbell

GOG vinder tæt opgør mod Skanderborg

Hjemme i Gudme slog GOG nedrykningstruede Skanderborg 31-30

Hjemmeholdet fra GOG var inden dagens kamp sikre på en plads i slutspillet. Gæsterne fra Skanderborg kunne heller ikke må at rive sig fra nedrykningsspillet.

Dette betød dog ikke, at der ikke var spænding i dagens kamp. Skanderborg pressede længe GOG, som til sidst bed fra sig.

De første 20 minutter af kampen var utrolig lige, og det lykkedes ingen af holdene at trække fra. Men mod slutningen af 1.halvleg begyndte Skanderborg at trække fra hjemmeholdet. GOG havde problemer i defensiven, og det udnyttede gæsterne, som var foran 13-16 ved pausen.

3-målsføringen holdt de i de første minutter af 2.halvleg, men så begyndte hjemmeholdet at trykke på igen. GOG hentede stille og roligt ind, og da der manglede 10 minutter var kampen fuldstændig lige.

GOG fortsatte trykket, og da der resterende 5 minutter af kampen, var GOG foran 29-27.

Det lykkedes ikke udeholdet at svare igen på GOG-presset. Da GOG var foran med 3 kort før tid, var kampen afgjort.

Det lykkedes Skanderborg at pynte lidt på resultatet mod slut. Mike Holm Haack scorede kampens sidste mål i kampens sidste sekund, og dagens kamp endte 31-30 til GOG.