Aalborg-comeback sikrede uafgjort mod Skjern

Skjern Håndbold førte med tre mål i slutfasen mod Aalborg Håndbold, men opgøret mellem de to hold endte 26-26.

De to hold fulgtes ad i indledningen af kampen. Efter 14 minutters spil var stillingen 6-6 og med fem minutter tilbage af første halvleg var stillingen fortsat helt lige.

Det lykkedes Aalborg at gå til pause foran 13-12 og det gav nordjyderne momentum. Med 21 minutter igen var Aalborg foran 17-14, men så begynte Tibor Ivanisevic at lukke helt af i Skjern-målet.

Da der resterede 18 minutter af opgøret fik vestjyderne udlignet til 18-18 og med tre minutter igen lignede det en Skjern-sejr, da gæsterne var i teten me 23-26.

Et Aalborg-comeback, der blev fuldendt af Martin Larsen med 19 sekunder igen, gjorde at kampen endte 26-26, da det ikke lykkedes Skjern at score i den resterende del af kampen.