Miklas Ravn Campbell

TSØ taber overraskende til Ajax

Hjemme i Maribo tabte TSØ 19-27 til Ajax København

BorderShop Arena dannede fredag aften for et overraskende resultat i kampen mellem Team Sydhavsøerne og Ajax København. TSØ kunne med en sejr følge med i kampen om oprykning. Ajax kunne modsat TSØ ikke nå at rykke op, og det skulle virkelig gå galt for dem hvis de skulle rykke ned.

Kampen var meget lige i starten. Begge hold havde fint fat i defensiven, og det betød, at det var en målfattig start. Efter 15 minutters spil af kampen var stillingen 4-4.

Den næste periode havde gæsterne fra København momentum. De lykkedes med deres aktioner både offensivt og defensivt. Ajax fik en føring på 4 mål, og det virkede til, at få sat gang i TSØ, som her måtte indse, at sejren ikke kom af sig selv.

Hjemmeholdet hentede lidt ind på gæsterne, som dog hurtigt bed fra sig igen. Og derfor kunne Ajax København gå til pause foran med 8-11.

I 2. halvleg fortsatte gæsterne dominansen. TSØ var godt nok efter 5 minutters tid kun bagude med et enkelt. Men det var det tætteste, som de kom på Ajax.

Ajax spillede super godt i 2.halvleg, og TSØ, der godt nok havde en del profiler ude, kunne ikke knække gæsterne.

Gæsterne manglede Jakob Green og stregspilleren Jesper Munk til dagens kamp, og da 1.divisionens topscorer, Martin Vilstrup, måtte forlade banen efter kun 10 minutters spil, så havde TSØ svært ved at finde noget ekstraordinært frem i angrebet.

Ajax holdt fast resten af kampen, og derfor kunne de sikkert sætte en lille kæp i hjulet for TSØs oprykningsdrømme. De vandt kampen meget overbevisende med 19-27.