Polsk ikon forlænger med Champions League-vinderne

Champions League - Herrer
Foto: EHF

Foto: EHF

Det polske ikon, Karol Bielecki, har forlænget sin kontrakt med de forsvarende Champions League-vindere Vive Kielce.

Forleden forlængede legenden Slawomir Szmal sin aftale med Kielce og nu er turen kommet til Bielecki.

– Jeg har allerede været ti sæsoner i Kielce. Jeg er glad for at jeg stadig kan blive på banen i to sæsoner til. Jeg føler mig stærk nok ti at præstere på det niveau, som man er nødt til på et hold som Kielces. Jeg er stolt over at repræsentere klubbens farver, siger Karol Bielecki i en presemeddelelse fra klubben.

Karol Bielecki har tidligere i karrieren spillet for Bundesliga-klubberne SC Magdeburg og Rhein-Neckar Löwen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu