Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Pokalhelt forlænger med Skjern

Den 26-årige målmand Tibor Ivanisevic har skrevet under på ny aftale med Skjern Håndbold. Kontrakten gælder til sommeren 2019. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


Herreligaens nye, serbiske målmandsprofil Tibor Ivanisevic skal fortsætte med at redde bolde i Skjern-trøjen.


Siden sit vinterskifte fra ungarske Gyöngyösi har Tibor Ivanisevic taget håndbold -Danmark med storm, og det har nu udmøntet sig i en kontraktforlængelse med vestjyderne. Spillerbudgettet for næste sæson var egentlig brugt, men en enig bestyrelse har alligevel besluttet at forlænge med serberen, da man oplever stor opbakning fra klubbens sponsorerer.


– Der er ingen tvivl om, at vi tog en stor chance i vinterpausen ved at tilføje en ekstra målmand til truppen. Men her et par måneder senere kan vi med stor glæde konstatere, at det gav bonus – også i en grad vi ikke turde drømme om, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.


Tibor Ivanisevic fik debut for Skjern ved pokalturneringens Final4-stævne i begyndelsen af februar. Her markerede han sig med sammenlagt 39 redninger i semfinalen og finalen, og han blev da også – midt i den vestjyske guldfest – kåret til finalens pokalfighter.


Siden da har den 26-årige keeper noteret sig for en samlet redningsprocent på 39 efter sine første fire ligakampe.


– Tibor Ivanisevic har vist topklasse i målet, og derfor er vi meget tilfredse med at lave en ny aftale, siger Carsten Thygesen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER