Patrick Andersen

Pytlick irriteret over manglende åbenhed

Odense Håndbolds cheftræner, Jan Pytlick, er irriteret over hans spillere ikke har spillet med åbne kort i forbindelse med en mulig graviditet.


Ifølge Håndbold Spiler Foreningen har Jan Pytlick sagt, at det ikke er velanset og acceptablet at blive gravid, når man spiller i Odense. Det er dog en beskyldning, som Pytlick afviser.


– Jeg har aldrig brugt den formulering, at det er uacceptabelt, at de bliver gravide. Jeg har sagt til spillerne, at jeg er irriteret over den situation, vi står i. Hvis nogen har misforstået eller mistolket de ting, jeg har sagt, så bekager jeg selvfølgelig, siger Jan Pytlick til TV 2 SPORT.


Det Pytlicks anke går på er, at han har skrevet kontrakt med spillere, som under kontraktforhandlingerne ikke har spillet med åbne kort om, at det er muligt de bliver gravide kort tid efter kontrakten er skrevet under.


– Jeg har intet imod, at spillere bliver gravide. Det er en kvindes ret. Det der har været irriterende er, at vi har lavet en aftale med en spiller på tre år. Efter tre måneder er spilleren så gravid, og sådan har det egentlig været med de tre graviditeter, vi har i øjeblikket.


– Det synes jeg ikke er i orden. Altså at man ikke får en ærlig snak om, hvordan det ser ud på den lange bane – om man kunne forestille sig, at spillerne blev gravide, lyder det fra Jan Pytlick.


I Odense Håndbold må Jan Pytlick pt. se bort fra Susan Thorsgaard, Susanne Madsen og Stine Svangård, der alle er ukampdygtige pga. graviditeter.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER