Oliver Jørgensen

Myrhol efter imponerende sejr: Én af de dage

Skjern kunne rejse hjem fra Bette Balkan med en overbevisende 11-måls sejr. En bedrift de færreste hold er i stand til at præstere.


Fra start til slut, var Skjern i førersædet og på intet tidspunkt slap de kontrollen på kampen. Alt lykkedes for de forsvarende pokalmestre, der ellers havde forberedt sig på en hård og svær kamp.


– Det var én af de dage, hvor man bare tager håndboldskoene på og så kører det derudaf. Vi spillede med stor selvtillid og havde forberedt os mentalt på en rigtig hård kamp. Mors-Thy er det hold, som har overrasket mig mest og spillet med høj klasse, udtalte Bjarte Myrhol i et interview kort efter kampen.


– Derfor var én af nøglerne for os at satse stort i kontra- og andenfasen. – og det lykkedes vi suverænt med. Vi fik fanget dem, da de var uorganiseret i defensiven. Det gav en masse nemme mål og kastede en masse positiv energi af sig, fortalte Myrhol.


Bjarte Myrhol selv, var brandvarm med 10 rene scoringer. Den 34-årige stregspiller glæder sig da også over sin egen form.


– Jeg har arbejdet rigtig hårdt på det seneste for at få kroppen i gang igen. Jeg er ved at ramme topformen igen, afrunder stregspilleren.


Skjerns næste kamp er allerede på lørdag, når de skal en tur til Aalborg.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER