Frankrig kørte Danmark over

Et sprudlende fransk hold satte danskerne på plads ved Golden League, hvor de franske værter vandt med 29-21 mod Danmark.

Det danske angrebsspil hang langt fra sammen i den første del af kampen. Stillingen efter 13 minutters spil var 9-1 til Frankrig og først efter 14 minutter fik danskerne scoret deres andet mål i opgøret.

Den lave danske scoringsfrekvens fortsatte første halvleg, samtidig med Frankrig blev ved med at holde koncentrationen, hvilket gav en fransk pauseføring på 14-5.

I anden halvlegs begyndelse tog Anne Mette Hansen sagen i egen hånd i det danske angrebsspil, som hurtigt fik fordoblet deres deres fem mål fra første halvleg.

Frankrig bevarede dog koncentrationen og endte med at vinde opgøret med 29-21. Danmark skal i aktion igen på lørdag, hvor modstanderen er Rusland.