Miklas Ravn Campbell

Vild TTH-halvleg sikrer sejr

HC Midtjylland mødte til aften TTH Holstebro. Det blev til en sikker sejr til gæsterne på 24-33.

HC Midtjylland har stadigvæk muligheden for at komme med i slutspillet. To point i aftenens kamp mod BSV ville hjælpe dem utrolig meget. TTH var inden kampen sikker på slutspilpladser. Men der er skarp konkurrence om 2.pladsen, som giver fordele i slutspillet.

TTH kom bedst fra start i dagens kamp. De var allerede efter kun 5 minutter foran 2-5. Men så vågnede HCM også op. De udlignede nemlig hurtig til 5-5 igen.

Igen var det så TTH, der skulle foran. Men denne gang stoppede de ikke kort efter. Deres angrebsspil sprudlede, og HCM kunne ikke forsvare sig imod dem. TTH tromlede derudaf og var efter 25 minutters spil foran 12-18.

Men TTH stoppede ikke der. De fortsatte det store tryk på HCM, og derfor lykkedes det dem, at score hele 21 mål i 1.halvleg. HCM lavede 13 scoringer på de første 30 minutter.

Det store pres TTH lagde på HCM i 1.halvleg virkede lidt til at tage pusten fra de to hold. Det virkede lidt som om, at HCM havde lagt drømmen om sejr væk. Ligesom TTH ikke regnede med det store comeback-forsøg.

Comebacket udeblev, og 2.halvleg var en lidt mere anonym affære, hvor de to hold skiftedes til at score.

Kampen endte 24-33 til TTH Holstebro. Dette betyder for TTH, at de nu ligger på 2.pladsen i 888 Ligaen. HC Midtjylland ligger fortsat på 9.pladsen. Som lige akkurat ikke giver en plads i slutspillet. De er to point efter KIF, så med 3 kampe tilbage kan meget stadig nå at ændre sig.