Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Oliver Jørgensen

Skjern overlegne på Bette Balkan

Der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet, da de forsvarende pokalmestre fra Skjern, gæstede Mors-Thy onsdag aften. Fra start til slut, var gæsterne bedst og hev sikkert 2 point med hjem.


Helt fra kampens start stod der Skjern på stort set det hele. Inden kampen overhoved fik fat, havde gæsterne bragt sig foran 1-6.


Derfra kom Mors-Thy dog bedre i gang, uden for alvor at spille sig ind i opgøret. Hele tiden var Skjern et skridt foran og som altid var Bjarte Myrhol en evig trussel for modstanderen. Han noterede sig for i alt 10 scoringer i aftenens kamp.


Pausestillingen var 14-22 til gæsterne.


2. halvleg mistede hurtigt pusten og spændingen forsvandt tidligt i kampen. Halvvejs igennem halvlegen noterede de grønklædte sig for kampens første 10-måls føring, da Bjarte Myrhol endnu engang kæmpede sig fri.


Kampen endte med en sejr på 24-35 til Skjern, der dog forbliver på rækkens 4. plads. Det gør de fordi både TTH Holstebro og BSV tidligere på dagen, begge formåede at vinde.


Mors-Thy ligger stadig lunt i svinget i kampen om en slutspilsplads, da alle konkurrenter under dem, tabte deres kampe i dag.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER